You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Certificaten

ISO9001:2015

Met trots kondigen wij aan dat we het ISO 9001:2015-certificaat hebben behaald sinds 15 januari 2022. Met dit certificaat voldoen we aan internationale vereisten voor kwaliteitsmanagement. We geloven dat onze kernwaarden aan de basis liggen van deze erkenning en lichten ze graag even uit.

Waar staat ISO 9001: 2015 voor?

ISO 9001 is de internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Bij Cyclight B.V. voldoen we aan de nieuwste ISO-norm: 9001: 2015, het officiële certificaat hiervan hebben we januari 2022 mogen ontvangen.

ISO 9001: 2015 als leidraad in bedrijfsactiviteiten

Het ISO-certificaat is een erkenning van onze dagelijkse activiteiten, een belangrijke stap voor ons bedrijf. Wij zijn van mening dat het certificaat kan bijdragen aan onze verdere groei in de komende jaren.

Kwaliteit

Omdat kwaliteit een van onze kernwaarden is, willen we onze klanten steeds de beste producten bieden. We hechten veel waarde aan ons kwaliteitsmanagementsysteem en zijn van mening dat ISO 9001 kan helpen dit systeem te blijven optimaliseren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening en producten nog verder verbeteren.

Expertise

We streven naar continue verbetering en zoeken altijd naar manieren waarop we beter kunnen worden in wat we doen. De ISO-norm vereist dat alle processen jaarlijks moeten worden gecontroleerd, wat zeker gunstig is voor ons bedrijf. Het moedigt ons aan om te blijven nadenken over verbeteringen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer expertise en klanttevredenheid.

Flexibiliteit

Efficiëntie is een ander belangrijk aspect van het ISO-certificaat. Door het proces in kaart te brengen en grondig te bestuderen, kunnen we gemakkelijk zien of zich problemen voordoen en daarop focussen. Hierdoor kunnen we meer bereiken, in minder tijd en met minder middelen. Het uiteindelijke resultaat hiervan is meer flexibiliteit naar onze opdrachtgevers.

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid is diep verankerd in onze mentaliteit, we zoeken altijd naar oplossingen om te voldoen aan de behoeften van de opdrachtgevers en streven naar duurzame klantenrelaties. Door ons te concentreren op de bovenstaande kernwaarden, geloven we dat we kunnen blijven voldoen aan de vereisten van onze opdrachtgevers en mogelijk hun verwachtingen kunnen overtreffen.

 

VCA

 

VCA** 2017/6.0

Met trots kondigen wij aan dat we het VCA** 2017/6.0-certificaat hebben behaald sinds 15 januari 2022. Het behalen van het certificaat is een erkenning van onze dagelijkse activiteiten, een belangrijke stap voor de organisatie. Niet alleen als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer, maar ook als professionele en zorgdragende organisatie!

Wij zijn werkzaam in de aannemingswereld en krijgen steeds vaker van potentiële opdrachtgevers de vraag of wij VCA-gecertificeerd zijn. Een opdrachtgever die risicovol werk uitbesteedt aan een VCA-gecertificeerde onderneming mag erop vertrouwen dat zij het werk zodanig uitvoert dat de veiligheid, de gezondheid en het milieu niet in gevaar komen.

Dankzij het VCA-certificaat tonen we aan dat we bij ons werk rekening houden met de eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu.

 

 

 

Cyclight is uw partner!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

21500
Armaturen vervangen voor Led-lampen
246
tevreden klanten wereldwijd
100000
branduren gemeten
150
gemeentes met duurzame ledverlichting

24/7storingsdienst

Wij hebben een 24/7 storingsdienst

Naar storingsdienst