You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Diensten

Armatuur uitwisselen

Is uw bovengrondse infrastructuur voor wat de openbare verlichting betreft aan vervanging toe? Dan is nu het moment om te investeren in het totaal vervangen van de bestaande armaturen en over te gaan naar LED.

Uw voordeel: u investeert in een nieuwe lichtinfrastructuur die voldoet aan de doelstellingen van het Energieakkoord 2030. Doelstellingen die voor uw openbare ruimte ook behaald dienen te worden

Retrofit

Wilt u een circulair gebruik van bestaande middelen en CO2-reductie dan kan dat door de bestaande armaturen om te bouwen naar retrofitlampen of passende LED-oplossingen specifiek voor het armatuurtype. Cyclight zorgt voor de juiste installatie

Remplace

Wilt u een circulair gebruik van bestaande middelen en CO2-reductie dan kan dat door de bestaande armaturen om te bouwen naar retrofitlampen of passende LED-oplossingen specifiek voor het armatuurtype. Cyclight zorgt voor de juiste installatie.

Onderhoud

Onze gecertificeerde medewerkers zijn bekend met de meeste van de bestaande armaturen, communicatiemiddelen en elektronicacomponenten die binnen de openbare verlichting worden toegepast. 

Cyclight heeft de beschikking over een compleet uitgeruste hoogwerker met de meest voorkomende gereedschappen voor het oplossen van storingen. Een adequate oplossing voor uw storing is vrijwel altijd gegarandeerd.

Verkeersinstallatie

Ook voor werkzaamheden en onderhoud aan uw verkeersinstallatie is Cyclight uw partner.

Gecertificeerde medewerkers

Onze buitendienstmedewerkers zijn in het bezit van de gestelde opleidingen conform de BEI. Het minimale aanstellingsniveau is VP. 

Met de juiste afstemming en aanwijzingen kan Cyclight ook uw schadeobjecten veiligstellen, inclusief de benodigde rapportage en beeldmateriaal voor het verhalen van de schade.

Binnen de organisatie is een Werkverantwoordelijke BEI en NEN3140 beschikbaar zodat de medewerkers informatie kunnen verkrijgen over de werkzaamheden in het kader van veiligheid, arbo en milieu.

Certificaten die onze medewerkers hebben behaald zijn:

  • VCA VOL
  • NEN 3140 VP
  • BEI VP LS netten
  • Basiskennis Verkeersmaatregelen i.h.k.v. BRL 9101
  • Veilig werken met een hoogwerker categorieën 1a, 1b, 3a en 3b
  • Levensreddend handelen en kleine blusmiddelen

Cyclight is uw partner!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

21500
Armaturen vervangen voor Led-lampen
246
tevreden klanten wereldwijd
100000
branduren gemeten
150
gemeentes met duurzame ledverlichting

24/7storingsdienst

Wij hebben een 24/7 storingsdienst

Naar storingsdienst