You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Over cyclight

In Nederland zijn er in de openbare ruimte ruim 3,5 miljoen armaturen. Een klein deel daarvan is al vervangen door LED. De overige armaturen zullen nog moeten worden aangepast of vervangen.

Specialist

Cyclight is specialist in verlichting voor de openbare ruimte, openbare verlichting, sportveldverlichting, illuminatieverlichting maar ook voor verkeersregelinstallaties.

Betrouwbaar

Cyclight zet betrouwbare en gekwalificeerde medewerkers in om uw project zorgvuldig en kwalitatief hoogwaardig uit te voeren.

Korte lijnen

Cyclight is een organisatie met korte lijnen waardoor snelle aanpassingen kunnen worden geborgd.

Flexibel

Cyclight heeft tientallen jaren aan kennis. Kan de benodigde snelheid leveren en is flexibel in haar aanpak. U bent de klant en samen met u kijken we naar de beste en snelst haalbare oplossing, waarbij kwaliteit altijd bovenaan staat.

Tempo

Cyclight is snel dus verwacht van ons geen lange adviestrajecten en uitgebreide ontwerpen. Dat laten wij aan een adviesbureau over.

Doeners

Cyclight weet van aanpakken. U zegt ‘ja’ tegen ons en wij maken met u direct de planning. Wij zijn echte doeners.

Kennis

Cyclight heeft de kennis en de medewerkers om uw openbare verlichtingsinstallatie op een duurzame en adequate manier te onderhouden.

Ervaring

Cyclight heeft jarenlange en brede ervaring op het gebied van alle werkzaamheden met betrekking tot verlichting in de openbare ruimte.

Cyclight is uw partner!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

21500
Armaturen vervangen voor Led-lampen
246
tevreden klanten wereldwijd
100000
branduren gemeten
150
gemeentes met duurzame ledverlichting

24/7storingsdienst

Wij hebben een 24/7 storingsdienst

Naar storingsdienst